TRAVEL.

THAILAND PART 1:2.

Nå sitter jeg på mamma sin pc, og plutselig fant jeg ut at alle bildene fra Thailand turen i desember 2008 ligger her .. Jeg som trodde jeg hadde mistet de for alltid! Vi var 2 uker i Phuket, på Bangtao Beach. Et fantastisk sted! Bildene er tatt med et vanlig digitalkamera. 2 uker etter vi kom hjem fikk jeg et speilreflekskamera. Hvorfor ikke gi julegaven på forskudd, så bildene hadde blitt i mye bedre kvalitet? Hmm .. 
Maten var helt nydelig + at den var veldig sunn. Det er nok den beste  maten jeg noen gang kommer til å smake.


Min første tur på Starbucks! (i Patong)På en speedboat tur reiste vi innom Monkey Beach som var en veldig liten strand. Det var ca 100 aper der, og alle satt enten å spiste bananer eller ble matet med brusflasker. Den ene apen var så feit at den ikke engang orket å spise en banan som en turist kastet bort, den bare snudde på hodet og stirret på den .. 


Overalt på strendene ilte det små gjennomsiktige krepser (ikke denne, den var et engangstilfelle) :-)


Vi tok en tur med speedboat til forskjellige steder, bl.a. Phi Phi og The Beach der filmen med samme navn er spilt inn. På bildet over er der en scene fra den første Pirates of the Caribbean filmen er blitt spilt inn. Jeg kan ikke helt huske hvor i filmen, men jeg tror det er da The Black Pearl seiler utenfor de små øyene for å ta med Elizabeth inn (det med gullmyntene og blodet).


Jeg tok både manikyr og pedikyr flere ganger, til helt latterlige lave priser. Hvis jeg ikke husker helt feil, så kostet en pedikyr inkludert fotmassasje ca. 60 kroner.
JE T'AIME PARIS.

JE T'AIME PARIS.

15, Kongsberg

contact me at c_1994@hotmail.com

bloglovin

free counters


WISHLIST:

NOKIA E72/BLACKBERRY [ ]
MACBOOK PRO 15 [ ]
MBMJ LOMMEBOK [ ]
ACNE STRAIN SANDALER [ ]
T BY ALEXANDER WANG [ ]
MBMJ TOTE [ ]

Kategorier

Arkiv

hits