april 2010

OHH AND YOUR SWEET AND PRETTY FACE, IN SUCH AN UGLY WORLD, SOMETHING SO BEAUTIFUL.


Bilder fra helgen.

Min uke:
Tirsdag: Mattetentamen
Onsdag: Norskprosjekt framføring
Torsdag: RLE prøve
Fredag: Musikkprosjekt framføring

Jeg tror egentlig at lærerene prøver å drepe elevene noen ganger. Fire store prosjekter på én uke?!  Det blir nok 5 dagers bloggpause på meg .. Jeg ser virkelig fram til kl 14.05 på fredag, da skoleuken offisiellt er over. Imens får jeg prøve og overleve med Skins og The Kooks.

JE SUIS HEUREUX.

Gjett hva jeg fikk på foredraget? 5!! Jeg er nesten litt stolt .. I morgen drar jeg og noen venner til Drammen for å se den nye filmen 'Remember Me' med Robert Pattinson, hva skal dere?

(Blogg.no vil ikke laste opp bildene mine, så de kommer senere)

HULL I HIMMELEN.

Nå sitter jeg å spiser fruktsalat, helt uslitt etter 2 timer med bodypump og step/styrke. Nå må jeg øve på fransk fremføringen som er i morgen, jeg føler meg klar ... Tror jeg nesten vurderer å ta 5 smertestillende før jeg drar på skolen i morgen, haha :-)photos_by me

#3. MOULIN MONTMARTRE - 18º - MONTMARTRE.

Dette romantiske lille luksusstudioet på 27m² ligger i hjertet av den kjente bydelen Montmartrebare noen skritt unna Sacré Coeur katedralen.Studioet ligger i 5.etg, og i nabolaget ligger den kjente Café Des Deux Moulins der filmen "Le Fabuleux Destin D'Amelie Poulain" har scener fra. På kun 5 minutter med undergrund vil du kunne få muligheten til å shoppe på det fantastiske kjøpesenteret Galeries Lafayette eller besøke Opera Garnier. Hvis du tar undergrunden 5 mintter til, vil du komme til verdens varkereste avenue, Les Champs-Elysées.

Studioet består av inngangen, hovedrommet, et åpent kjøkken og et bad. Hovedrommet er svært belyst, og har utsikt over de romantiske takene over Paris.Gaten studioet ligger i er virkelig verdsatt, med fullt av butikker, kunstgallerier, kinoer og barer. Leiligheten blir din for ca 850 norske kroner natten.

WE JUST HEART IT.

Tumblr_l05fc59x1i1qaybcco1_500_large

4519538966_c11356bb28_b_large

Tumblr_kym8ejp9qb1qze11co1_500_large

Tumblr_l0v345sxd61qaa0rfo1_500_large

Jtqx3r_large

4196482947_d4c1f4ac3a_b_large

1252773984_large
pictures_weheartit.

GJETT HVA JEG SITTER OG FORBEREDER ...

Je vais parlé d'un etudiant français qui s'appelle Léni Lartigue. Il habite à Toulouse, dans le sud de la France, et il a dix-huit ans. Il est en première année de médecine, il a un group de rock et il joue aux alentours de Toulouse- Il a les yeux bruns, les cheveux bruns bouclét et frisés, une peau pale et un corps mince. Il est trés grand, parce que il mesure un metre quatre-vingt-dix. Il aime le cinéma, les femmes, sortir faire la fête et la musique rock, y compris Jimi Hendrix, Metallica et Vampire Weekend. Quand il s'agit de sport, il aime courir avec le basketball et le skate. Il porte des t-shirts, jean, baskets, et pour sortir plutôt des chemises. Il utilise aussi les chinos et toile blanche chaussures.


Egentlig vil jeg bare gjøre dette:
Kind of.

ONE DAY ..Balenciaga City
Mulberry Alexa
Louis Vuitton Ellipse

                
  Mulberry Bayswater
Alexander Wang Donna Hobo
Chanel 2.55 .. I will own at least one of this bags.

ANOTHER BRICK ON THE WALL.
Istedet for å ha et stort bilde som jeg hadde planlagt, hang jeg heller opp masse bilder jeg selv har tatt. Om ikke lenge er nok hele veggen overfyllt med bilder!

FML X10.Nå snart skal jeg ut på en lang joggetur, det trengs! Etter det blir det å øve til fransk foredrag .. Bisous.

09042010.

   
Miss Dior Chérie Blooming Bouquet

DKNY Be Delicious


     
          Escada - Ocean Lounge                                D&G L'Impératrice                                      Viktor & Rolf - Flowerbomb


Da var det tid for å finne årets sommerparfyme. Ev av mine tidligere favoritter er Be Delicious av DKNY, men i år vil jeg finne en ny favoritt. Hittil er Blooming Bouquet fra Dior den jeg vil kjøpe, men jeg er fortsatt lit usikker .. Noen forslag?

Idag er det forresten knallsol og 15 grader ute, nå forvinner nok snøen snart!

Hva er deres favorittparfyme?

INSPIRASJON.


Perfeksjonisme. Ashley Olsen.

REPEAT TIMES TEN.
Påskeferien har gått altfor fort .. Det eneste jeg har gjort er å slappe av hjemme, og det føles ut som om jeg har levd den samme dagen 10 ganger! Herregud, jeg har faktisk kjedet meg .. På onsdag begynner 2 måneder med rent helvette, eksamener, muntligeksamener, prosjekter som skal fremføres etc. Er det noen flere som skal gjennom det samme nå?

Jeg er så glad jeg drar til London 2 dager før vi slutter på skolen! Jeg er faktisk glad for å slippe 10. klasse "uteksamineringen", det betyr bare at jeg slipper unna flere dager :-)

Nå skal jeg se videre på Da Vinci Koden på TV3! Ha en fin kveld! Bisous.

MUSIC TIPS: MY DAILYS.

   
 

3#. DUPLEX CHAMPS ÉLYSÉES - 8º - CHAMPS ELYSÉES .

Denne luksuriøse toroms leiligheten på 60m² ligger bare 3 minutters gåavstand unna verdens mest nydeligste avenue, Champs Elysées.

Leiligheten ligger i 4. etg med tilgang til heis og internett. En fin og åpen stue med koselig stemning, et nydelig innredet bad og soveromsutsikt ut mot gaten er dette den perfekte lille leiligheten for 2. Det eneste minuset var kjøkkenet, det sto ikke helt i stil med resten av leilighet, syntes jeg. Den kan bli din for ca. 1500 kroner per natt.

UN PARFAIT VENDREDI.


 
Med en vekkerklokke som ringte 10.00, ferdig frokost 5 minutter senere, en episode med Nip/Tuck, at det er fredag og jeg kan spise så mye godteri jeg vil, det er en perfekt start på dagen :-) Det mangler bare at jeg er 3 år eldre, har sommerferie, eier en nydelig liten leilighet i Paris og at jeg kan gå ut på verandaen og se utover byen (selvfølgelig nærme Eiffeltårnet).

Julia's Theme
Edith Piaf - La Vie En Rose
Carla Bruni - Quelqu'un M'a Dit 

Herregud, nå føler jeg meg skikkelig gammeldags som hører på disse sangene .. Men jeg får så fransk stemning!

THAILAND PART 1:2.

Nå sitter jeg på mamma sin pc, og plutselig fant jeg ut at alle bildene fra Thailand turen i desember 2008 ligger her .. Jeg som trodde jeg hadde mistet de for alltid! Vi var 2 uker i Phuket, på Bangtao Beach. Et fantastisk sted! Bildene er tatt med et vanlig digitalkamera. 2 uker etter vi kom hjem fikk jeg et speilreflekskamera. Hvorfor ikke gi julegaven på forskudd, så bildene hadde blitt i mye bedre kvalitet? Hmm .. 
Maten var helt nydelig + at den var veldig sunn. Det er nok den beste  maten jeg noen gang kommer til å smake.


Min første tur på Starbucks! (i Patong)På en speedboat tur reiste vi innom Monkey Beach som var en veldig liten strand. Det var ca 100 aper der, og alle satt enten å spiste bananer eller ble matet med brusflasker. Den ene apen var så feit at den ikke engang orket å spise en banan som en turist kastet bort, den bare snudde på hodet og stirret på den .. 


Overalt på strendene ilte det små gjennomsiktige krepser (ikke denne, den var et engangstilfelle) :-)


Vi tok en tur med speedboat til forskjellige steder, bl.a. Phi Phi og The Beach der filmen med samme navn er spilt inn. På bildet over er der en scene fra den første Pirates of the Caribbean filmen er blitt spilt inn. Jeg kan ikke helt huske hvor i filmen, men jeg tror det er da The Black Pearl seiler utenfor de små øyene for å ta med Elizabeth inn (det med gullmyntene og blodet).


Jeg tok både manikyr og pedikyr flere ganger, til helt latterlige lave priser. Hvis jeg ikke husker helt feil, så kostet en pedikyr inkludert fotmassasje ca. 60 kroner.
JE T'AIME PARIS.

JE T'AIME PARIS.

15, Kongsberg

contact me at c_1994@hotmail.com

bloglovin

free counters


WISHLIST:

NOKIA E72/BLACKBERRY [ ]
MACBOOK PRO 15 [ ]
MBMJ LOMMEBOK [ ]
ACNE STRAIN SANDALER [ ]
T BY ALEXANDER WANG [ ]
MBMJ TOTE [ ]

KATEGORIER

ARKIV

hits