mars 2010

JE M'ENNUIE.
AH, I LOVE WEBCAMBILDER! Neida. Jeg har bare glemt å ta med kameraet mitt til pappa, så det blir null Nikon D60 bilder fram til torsdag kveld... Nå sitter jeg i stua og spiser kjeks og leser det nyeste ELLE. For første gang kjeder jeg meg i påsken!

CHRISTIAN LOUBOUTIN.


Fantastisk video, fantastiske sko! 

RENOVATION.Begynte 10.30 idag, ferdig 12.30. Ikke verst! Beklager for de dårlige vinklene og sånn på bildene, men jeg klarer bare ikke å ta bra bilder av et rom (det er litt større og finere i virkeligheten) .. For å se hvordan rommet mitt var før, klikk her.

Det mangler fortsatt planter og store bilder jeg skal henge opp, men det blir litt senere. Jeg tenkte å ha et bilde av Paris by eller Eiffeltårnet over sofaen, hva tror dere?

I'M OFF.Nå drar jeg på en hytte i noen timer for å feire bursdagen til bestemor og tilbringe litt herlig (?) tid med familien. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Men det blir jo kanskje litt hyggelig da. Bisous!

NEW PURCHASES, 27/3.

En topp og skjorte fra Cubus og en tights fra Lindex. Noen ganger har de faktisk mye fint i de butikkene. 


Nip/Tuck sesong 2, Chanel; Coco & Igor Stravinsky og den mintgrønne neglelakken fra H&M.

Nå skal jeg lage meg litt lett mat og se første episode av Nip/Tuck før jeg drar ned til en filmkveld hos ei venninne. Ha en fantastisk lørdagskveld :-)

I WANT THIS NOW!Open Ceremony har samarbeidet med Alexander Wang, og har laget denne fantastiske miniutgaven av Coco Duffle Bag ved navnet 'Gold Studded Black Canvas Tote'. Den kan bli din for 125$ her: http://www.openingceremony.us/products.asp?menuid=2&designerid=335&productid=16547.

ENDELIG PÅSKEFERIE!Åh, denne dagen har jeg lengtet lenge til! 12 dager med avslapping før kjøret på skolen begynner igjen, tentamen, eksamen, muntligeksamen. Noe jeg virkelig ikke ser fram til! I ferien skal jeg bare slappe av, kose meg og være med venner. Hva med dere?

Jeg må bare legge ved denne sangen av Edith Piaf - La Vie En Rose. Jeg får skikkelig Paris stemning !!

6 GREAT PARTYSONGS.

  
     

PS! Hvis dere er glad i sånn musikk, bør dere sjekke ut Sebastien Bennett (fransk DJ).

#2. TOURNELLE - 5º - SORBONNE-PANTHÉON.

På den forrige bloggen min startet jeg så vidt med en ny ting der jeg skulle poste ett innlegg hver uke om en leilighet i en storby (for det meste Paris). Dette fortsetter jeg med her, og alle innleggene vil lagres i kategorien APARTMENTS. For å se det første innlegget, klikk her


Dette er en toetasjes leilighet som ligger like ved bredden av Seinen, Notre Dame og St. Louis Island Denne eksklusive leiligheten på 90m² befinner seg i en liten og rolig gate i en av de eldste delene av Paris, og ligger ca 20 meter unna artistenes kiosker ved Seinen. Med sjarmerende soverom, avslappende stue og en hage på 100m² er dette det perfekte stedet for de som bare vil slappe av, kose seg og nyte synet av Paris by. Prisen er ikke like hyggelig, for den ligger på 308 Euro (2500 kroner) per natt. 

23032010.

Denne bloggen er en fortsettelse av http://vintageplace.blogg.no (den vil ikke bli slettet, men tas ikke mer i bruk). Dere som følger meg på bloglovin' kan følge denne (<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1641890/je-taime-paris?claim=hhakncn5ehw">Følg min blogg med bloglovin</a>) istedet hvis dere vil, jeg vet nemlig ikke hvordan jeg  flytter over alle til denne bloggen .. Jeg begynner å blogge så fort jeg får ferdig designet, det tar nok noen dager til jeg er 100 % fornøyd :-)

30 Seconds to Mars - Kings and Queens 
JE T'AIME PARIS.

JE T'AIME PARIS.

15, Kongsberg

contact me at c_1994@hotmail.com

bloglovin

free counters


WISHLIST:

NOKIA E72/BLACKBERRY [ ]
MACBOOK PRO 15 [ ]
MBMJ LOMMEBOK [ ]
ACNE STRAIN SANDALER [ ]
T BY ALEXANDER WANG [ ]
MBMJ TOTE [ ]

KATEGORIER

ARKIV

hits