RANDOM.

OHH AND YOUR SWEET AND PRETTY FACE, IN SUCH AN UGLY WORLD, SOMETHING SO BEAUTIFUL.


Bilder fra helgen.

Min uke:
Tirsdag: Mattetentamen
Onsdag: Norskprosjekt framføring
Torsdag: RLE prøve
Fredag: Musikkprosjekt framføring

Jeg tror egentlig at lærerene prøver å drepe elevene noen ganger. Fire store prosjekter på én uke?!  Det blir nok 5 dagers bloggpause på meg .. Jeg ser virkelig fram til kl 14.05 på fredag, da skoleuken offisiellt er over. Imens får jeg prøve og overleve med Skins og The Kooks.

JE SUIS HEUREUX.

Gjett hva jeg fikk på foredraget? 5!! Jeg er nesten litt stolt .. I morgen drar jeg og noen venner til Drammen for å se den nye filmen 'Remember Me' med Robert Pattinson, hva skal dere?

(Blogg.no vil ikke laste opp bildene mine, så de kommer senere)

HULL I HIMMELEN.

Nå sitter jeg å spiser fruktsalat, helt uslitt etter 2 timer med bodypump og step/styrke. Nå må jeg øve på fransk fremføringen som er i morgen, jeg føler meg klar ... Tror jeg nesten vurderer å ta 5 smertestillende før jeg drar på skolen i morgen, haha :-)photos_by me

WE JUST HEART IT.

Tumblr_l05fc59x1i1qaybcco1_500_large

4519538966_c11356bb28_b_large

Tumblr_kym8ejp9qb1qze11co1_500_large

Tumblr_l0v345sxd61qaa0rfo1_500_large

Jtqx3r_large

4196482947_d4c1f4ac3a_b_large

1252773984_large
pictures_weheartit.

GJETT HVA JEG SITTER OG FORBEREDER ...

Je vais parlé d'un etudiant français qui s'appelle Léni Lartigue. Il habite à Toulouse, dans le sud de la France, et il a dix-huit ans. Il est en première année de médecine, il a un group de rock et il joue aux alentours de Toulouse- Il a les yeux bruns, les cheveux bruns bouclét et frisés, une peau pale et un corps mince. Il est trés grand, parce que il mesure un metre quatre-vingt-dix. Il aime le cinéma, les femmes, sortir faire la fête et la musique rock, y compris Jimi Hendrix, Metallica et Vampire Weekend. Quand il s'agit de sport, il aime courir avec le basketball et le skate. Il porte des t-shirts, jean, baskets, et pour sortir plutôt des chemises. Il utilise aussi les chinos et toile blanche chaussures.


Egentlig vil jeg bare gjøre dette:
Kind of.

ONE DAY ..Balenciaga City
Mulberry Alexa
Louis Vuitton Ellipse

                
  Mulberry Bayswater
Alexander Wang Donna Hobo
Chanel 2.55 .. I will own at least one of this bags.

FML X10.Nå snart skal jeg ut på en lang joggetur, det trengs! Etter det blir det å øve til fransk foredrag .. Bisous.

INSPIRASJON.


Perfeksjonisme. Ashley Olsen.

REPEAT TIMES TEN.
Påskeferien har gått altfor fort .. Det eneste jeg har gjort er å slappe av hjemme, og det føles ut som om jeg har levd den samme dagen 10 ganger! Herregud, jeg har faktisk kjedet meg .. På onsdag begynner 2 måneder med rent helvette, eksamener, muntligeksamener, prosjekter som skal fremføres etc. Er det noen flere som skal gjennom det samme nå?

Jeg er så glad jeg drar til London 2 dager før vi slutter på skolen! Jeg er faktisk glad for å slippe 10. klasse "uteksamineringen", det betyr bare at jeg slipper unna flere dager :-)

Nå skal jeg se videre på Da Vinci Koden på TV3! Ha en fin kveld! Bisous.

UN PARFAIT VENDREDI.


 
Med en vekkerklokke som ringte 10.00, ferdig frokost 5 minutter senere, en episode med Nip/Tuck, at det er fredag og jeg kan spise så mye godteri jeg vil, det er en perfekt start på dagen :-) Det mangler bare at jeg er 3 år eldre, har sommerferie, eier en nydelig liten leilighet i Paris og at jeg kan gå ut på verandaen og se utover byen (selvfølgelig nærme Eiffeltårnet).

Julia's Theme
Edith Piaf - La Vie En Rose
Carla Bruni - Quelqu'un M'a Dit 

Herregud, nå føler jeg meg skikkelig gammeldags som hører på disse sangene .. Men jeg får så fransk stemning!

JE M'ENNUIE.
AH, I LOVE WEBCAMBILDER! Neida. Jeg har bare glemt å ta med kameraet mitt til pappa, så det blir null Nikon D60 bilder fram til torsdag kveld... Nå sitter jeg i stua og spiser kjeks og leser det nyeste ELLE. For første gang kjeder jeg meg i påsken!

CHRISTIAN LOUBOUTIN.


Fantastisk video, fantastiske sko! 

I'M OFF.Nå drar jeg på en hytte i noen timer for å feire bursdagen til bestemor og tilbringe litt herlig (?) tid med familien. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Men det blir jo kanskje litt hyggelig da. Bisous!

ENDELIG PÅSKEFERIE!Åh, denne dagen har jeg lengtet lenge til! 12 dager med avslapping før kjøret på skolen begynner igjen, tentamen, eksamen, muntligeksamen. Noe jeg virkelig ikke ser fram til! I ferien skal jeg bare slappe av, kose meg og være med venner. Hva med dere?

Jeg må bare legge ved denne sangen av Edith Piaf - La Vie En Rose. Jeg får skikkelig Paris stemning !!

23032010.

Denne bloggen er en fortsettelse av http://vintageplace.blogg.no (den vil ikke bli slettet, men tas ikke mer i bruk). Dere som følger meg på bloglovin' kan følge denne (<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1641890/je-taime-paris?claim=hhakncn5ehw">Følg min blogg med bloglovin</a>) istedet hvis dere vil, jeg vet nemlig ikke hvordan jeg  flytter over alle til denne bloggen .. Jeg begynner å blogge så fort jeg får ferdig designet, det tar nok noen dager til jeg er 100 % fornøyd :-)

30 Seconds to Mars - Kings and Queens 
JE T'AIME PARIS.

JE T'AIME PARIS.

15, Kongsberg

contact me at c_1994@hotmail.com

bloglovin

free counters


WISHLIST:

NOKIA E72/BLACKBERRY [ ]
MACBOOK PRO 15 [ ]
MBMJ LOMMEBOK [ ]
ACNE STRAIN SANDALER [ ]
T BY ALEXANDER WANG [ ]
MBMJ TOTE [ ]

Kategorier

Arkiv

hits