APARTMENTS.

#3. MOULIN MONTMARTRE - 18º - MONTMARTRE.

Dette romantiske lille luksusstudioet på 27m² ligger i hjertet av den kjente bydelen Montmartrebare noen skritt unna Sacré Coeur katedralen.Studioet ligger i 5.etg, og i nabolaget ligger den kjente Café Des Deux Moulins der filmen "Le Fabuleux Destin D'Amelie Poulain" har scener fra. På kun 5 minutter med undergrund vil du kunne få muligheten til å shoppe på det fantastiske kjøpesenteret Galeries Lafayette eller besøke Opera Garnier. Hvis du tar undergrunden 5 mintter til, vil du komme til verdens varkereste avenue, Les Champs-Elysées.

Studioet består av inngangen, hovedrommet, et åpent kjøkken og et bad. Hovedrommet er svært belyst, og har utsikt over de romantiske takene over Paris.Gaten studioet ligger i er virkelig verdsatt, med fullt av butikker, kunstgallerier, kinoer og barer. Leiligheten blir din for ca 850 norske kroner natten.

3#. DUPLEX CHAMPS ÉLYSÉES - 8º - CHAMPS ELYSÉES .

Denne luksuriøse toroms leiligheten på 60m² ligger bare 3 minutters gåavstand unna verdens mest nydeligste avenue, Champs Elysées.

Leiligheten ligger i 4. etg med tilgang til heis og internett. En fin og åpen stue med koselig stemning, et nydelig innredet bad og soveromsutsikt ut mot gaten er dette den perfekte lille leiligheten for 2. Det eneste minuset var kjøkkenet, det sto ikke helt i stil med resten av leilighet, syntes jeg. Den kan bli din for ca. 1500 kroner per natt.

#2. TOURNELLE - 5º - SORBONNE-PANTHÉON.

På den forrige bloggen min startet jeg så vidt med en ny ting der jeg skulle poste ett innlegg hver uke om en leilighet i en storby (for det meste Paris). Dette fortsetter jeg med her, og alle innleggene vil lagres i kategorien APARTMENTS. For å se det første innlegget, klikk her


Dette er en toetasjes leilighet som ligger like ved bredden av Seinen, Notre Dame og St. Louis Island Denne eksklusive leiligheten på 90m² befinner seg i en liten og rolig gate i en av de eldste delene av Paris, og ligger ca 20 meter unna artistenes kiosker ved Seinen. Med sjarmerende soverom, avslappende stue og en hage på 100m² er dette det perfekte stedet for de som bare vil slappe av, kose seg og nyte synet av Paris by. Prisen er ikke like hyggelig, for den ligger på 308 Euro (2500 kroner) per natt. 
JE T'AIME PARIS.

JE T'AIME PARIS.

15, Kongsberg

contact me at c_1994@hotmail.com

bloglovin

free counters


WISHLIST:

NOKIA E72/BLACKBERRY [ ]
MACBOOK PRO 15 [ ]
MBMJ LOMMEBOK [ ]
ACNE STRAIN SANDALER [ ]
T BY ALEXANDER WANG [ ]
MBMJ TOTE [ ]

Kategorier

Arkiv

hits