#2. TOURNELLE - 5º - SORBONNE-PANTHÉON.

På den forrige bloggen min startet jeg så vidt med en ny ting der jeg skulle poste ett innlegg hver uke om en leilighet i en storby (for det meste Paris). Dette fortsetter jeg med her, og alle innleggene vil lagres i kategorien APARTMENTS. For å se det første innlegget, klikk her


Dette er en toetasjes leilighet som ligger like ved bredden av Seinen, Notre Dame og St. Louis Island Denne eksklusive leiligheten på 90m² befinner seg i en liten og rolig gate i en av de eldste delene av Paris, og ligger ca 20 meter unna artistenes kiosker ved Seinen. Med sjarmerende soverom, avslappende stue og en hage på 100m² er dette det perfekte stedet for de som bare vil slappe av, kose seg og nyte synet av Paris by. Prisen er ikke like hyggelig, for den ligger på 308 Euro (2500 kroner) per natt. 

6 KOMMENTARER

Makeupartist Heidi Larsen

25.mar.2010 kl.01:25

det var kjempefint da ! men som du sier, dyrt :O

Sara Marie

25.mar.2010 kl.16:07

nydelig leilighet! jeg er også en sann Paris-elsker! er nesten 100% sikker på at jeg vil studere på Sorbonne universitet. hvor mange ganger har du vært i Paris? og har du et favoritt område? lurer bare, så jeg kan sjekke det ut neste gang jeg er der !:)

JE T'AIME PARIS.

25.mar.2010 kl.20:06

Sv: Jeg har vært i Paris rundt 7 ganger, og jeg elsker egentlig alt ved byen! En veldig fin spesiell ting jeg anbefaler er å ta en gåtur langs Seinen der det er hundrevis av salgsboder med forskjellige småting du kan kjøpe. Der opplever du nydelig utsikt, god stemning og ikke minst søte franske gutter! Du burde også sjekke ut Eiffeltårnet, Gallerie Lafayette, koselige smårestauranter som er overalt og shoppingen! Det meste ved Paris er fantastisk, så bare sjekk ut alt du får tid til :-)

Amy

26.mar.2010 kl.08:15

Å, tenk å bo der!!! :-)

Sara Marie

27.mar.2010 kl.00:26

åh ja, det skal ejg gjøre:) liker meg best i Saint Germain og på Île St. Louis. en gate du virkelig burde sjekke ut er Rue de Bac, en sidegate fra Saint Germain boulevard. helt herlig. skal til Paris for 9 gang i mai, gleder meg!

Martina Winger

30.mar.2010 kl.16:10

Wow! Det var sykt fint innredet! :O

WRITE A NEW COMMENT.

JE T'AIME PARIS.

JE T'AIME PARIS.

15, Kongsberg

contact me at c_1994@hotmail.com

bloglovin

free counters


WISHLIST:

NOKIA E72/BLACKBERRY [ ]
MACBOOK PRO 15 [ ]
MBMJ LOMMEBOK [ ]
ACNE STRAIN SANDALER [ ]
T BY ALEXANDER WANG [ ]
MBMJ TOTE [ ]

Kategorier

Arkiv

hits